Hos ArchVisuals IVS arbejder vi seriøst med at skabe visualiseringer til Arkitektur og Industriel Design branchen. Vi sætter i ArchVisuals særligt fokus på samarbejdet med vore kunder og leverer de ønskede produkter i højst mulig kvalitet.

Chris Strunck Olesen

Medejer & Stifter, ArchVisuals


ArchVisuals består af et ungt team der bestræber sig på at levere opgaver af høj kvalitet inden for en kort tidsramme, for at opnå den størst mulige tilfredshed hos kunden.

Andreas Rye Jensen

Medejer & Stifter, ArchVisuals

Andreas Lund Larsen

Andreas Lund Larsen

Medejer, stifter

Arkitekt BA, uddannet ved Arkitektur & Design på Aalborg Universitet. Andreas har et indgående kendskab i branchens mange facetter og arbejder specialiseret med teksturering samt modellering og lyssætning.
Andreas Rye Jensen

Andreas Rye Jensen

Medejer, stifter

Industriel Designer BA, udannet ved Arkitektur & Design på Aalborg Universitet. Andreas arbejder specialiseret med post production af visualiseringsmateriale. Desuden arbejder Andreas med procesformidling og har en stor del at kundekontakten.
ar@archvisuals.dk
Chris Strunck Olesen

Chris Strunck Olesen

Medejer, Stifter

Arkitekt BA, uddannet ved Arkitektur & Design på Aalborg Universitet. Chris arbejder med modellering, teksturering og post produktion af vores visualiseringsprodukter.

Antal Medarbejdere

Antal Samarbejdspartnere

Antal Projekter

ArchVisuals   |   Saxogade 11, 9000 Aalborg   |   info@archvisuals.dk  |   +45 30 42 56 55
© ArchVisuals 2014-2017